Veiligheid

De veiligheid van onze patienten is en blijft onze hoogste prioriteit. Daarom kiezen wij alleen voor de modernste en de technisch beste ambulancevliegtuigen en -helikopters met modernste technische apparatuur en voor zeer ervaren medisch personeel. We wijden veel aandacht aan het consequent naleven van alle service- en onderhoudstermijnen. Om een maximaal niveau van veiligheid voor alle betrokkenen te kunnen garanderen, voeren we daarnaast ook nog aanvullende controles uit. Doordat vooral de luchtvaart wereldwijd aan zeer strenge veiligheidsvoorschriften onderworpen is, kunnen wij de optimale staat van onze gehele ambulancevloot waarborgen.


Bureau Veritas ISO 9001

Onze ambulancevliegtuigen voldoen niet alleen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen maar ook aan de organisatie van de vluchten stellen we de hoogst mogelijke eisen. De planning van al onze vluchten vindt plaats in Wuppertal. Zo kunt u steeds op kwaliteit ‘Made in Germany’ vertrouwen. Om in alle organisatieprocessen steeds de hoogst mogelijke veiligheid van onze patiënten te waarborgen, zijn we nu ook ISO 9001 gecertificeerd door TUV en door Bureau Veritas.

Logo - Flight Safety Foundation

Bovendien zijn wij partner van de Flight Safety Foundation en ondersteunen wij het wereldwijde streven naar veiligheid in de luchtvaart. De Foundation legt de nadruk op de bevordering van technische ontwikkelingen, het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het opstellen van richtlijnen. Alle maatregelen hebben als doel, ongelukken tegen te gaan en te zorgen voor een veilige luchtvaart – de ambulancevlucht-centrale staat voor 100% achter dit doel. Binnen de Foundation zetten meer dan 1.000 leden uit 150 landen hun politieke, culturele en wetenschappelijke verschillen op de achtergrond, om samen te vechten voor meer luchtvaartbeveiliging. Hierdoor krijgen de inspanningen van de Flight Safety Foundation groot internationaal gewicht.

Neem contact met ons op