Ons bedrijf

Leestijd: 1 minuut

Ambulancevlucht-Centrale: De beste keuze

 • Wij zijn een wereldwijd opererend ambulancevluchtbedrijf
 • Wij zijn een contractuele luchtvaartmaatschappij en geen broker
 • Ons bedrijf heeft tientallen jaren ervaring in de medische luchtvaart
 • Wij adviseren u altijd onafhankelijk en focussen ons op de best mogelijke zorg voor de patiënt
 • Wij zijn er trots op ISO 9001 gecertificeerd te zijn
 • Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar
 • Wij helpen u persoonlijk, u wordt niet doorverbonden met een callcenter

Ons team

Tientallen jaren ervaring in de luchtvaart verenigt ons internationale team. Medewerkers uit negen nationaliteiten brengen uitgebreide taalvaardigheden mee. Zo beheersen wij naast Duits, Engels, Nederlands, Frans en Spaans ook Italiaans, Russisch, Portugees, Pools, Turks en vier Arabische dialecten. Hierdoor kunnen wij wereldwijd hulp uit de eerste hand aanbieden.

Elke medewerker coördineert zijn werk met het doel de patiënt veilig te vervoeren en de familieleden zo veel mogelijk te ontlasten. Waardevolle oriëntatie voor onze acties ervaren we door de standaarden van de norm ISO 9001.

We hebben hoge kwaliteits-standaarden en stellen de hoogste eisen aan ons eigen werk. Daarom ondersteunen wij en stellen wij hoge eisen aan ons meest waardevolle kapitaal: Onze medewerkers.  Een vriendschappelijke samenwerking verheven boven alle hiërarchische lijnen, een familievriendelijke indeling van onze werktijden en regelmatige mogelijkheden voor persoonlijke verdere ontwikkeling zijn daarom voor ons vanzelfsprekend.

Snelle hulp in noodsituaties

De medewerkers van onze dagelijks rond de klok bezette bureaus staan steeds wereldwijd voor u klaar en organiseren ook op korte termijn nationale en internationale ambulance vluchten.

Onze jarenlange expertise in de organisatie van ziekentransporten in het vliegtuig of in de helikopter maakt het ons mogelijk, onbureaucratisch wereldwijd precies die hulp te verlenen, die u nodig heeft. Zo ontwikkelen wij op uiterst korte termijn een individueel op maat gemaakt transportplan voor elke patiënt en verzorgen we het complete ziekentransport van bed-to-bed. Daardoor garanderen wij een soepel verlopend en maximaal patiëntvriendelijk vervoer.

Ook rondom de vlucht bieden wij u natuurlijk de best mogelijke service. Tot onze diensten behoren:

 • Organisatie van alle grondvervoer in ambulances (bed-tot-bed-service)
 • Het beschikbaar stellen van tolken voor de communicatie in het buitenland
 • Persoonlijke zorg voor de familieleden van de patiënt
 • Koeriersdiensten voor huisdieren

 Wij staan voor de optimale, individuele begeleiding tegen transparante prijzen. Daarom spreekt u bij ons steeds met een ervaren expert, niet met een anoniem callcenter.

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ hebben wij antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten samengesteld. Hier vindt u veel uitgebreide informatie betreffende onze service en de processen die op de achtergrond lopen.

Neem contact met ons op

Voor alle vragen en zorgen staan wij dagelijks 24 uur voor u klaar. Op wens ontvangt u gratis een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op