Ons bedrijf

Ambulancevlucht-Centrale: Dit spreekt voor ons

 • Wij zijn een wereldwijd opererend luchtambulancebedrijf
 • Wij zijn een contractuele luchtvaartmaatschappij en geen bemiddelaar
 • Wij bieden u meer dan 40 jaar competente ervaring in de medische luchtvaart
 • Wij adviseren u altijd onafhankelijk en focussen ons op de best mogelijke zorg voor de patiënt
 • Wij stemmen onze activiteiten af op de ISO 9001-normen
 • Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar
 • Wij helpen u persoonlijk en u wordt zodoende niet doorverbonden met een anoniem callcenter

Ons team

Meer dan 40 jaar ervaring in de luchtvaart verenigt ons internationale team. Medewerkers uit negen nationaliteiten beheersen samen een groot aantal talen. Zo beheersen wij naast Duits, Engels, Nederlands, Frans en Spaans ook Italiaans, Russisch, Portugees, Pools, Turks en vier Arabische dialecten. Daardoor kunnen wij wereldwijd hulp uit eerste hand aanbieden

Elke medewerker coördineert zijn werk met het doel om de patiënt veilig te vervoeren en de familieleden zo veel mogelijk te ontlasten. Waardevolle informatie verkrijgen we door onze werkwijze volgens de normen van ISO 9001.

We hebben hoge kwaliteits-standaards en stellen de hoogste eisen aan ons eigen werk. Daarom stimuleren en eisen we het uiterste van ons waardevolste bezit: onze werknemers. Een vriendschappelijke samenwerking verheven boven alle hiërarchische lijnen, een familievriendelijke indeling van onze werktijden en regelmatige mogelijkheden voor persoonlijke verdere ontwikkeling zijn daarom voor ons een vanzelfsprekendheid.

Snelle hulp in noodsituaties

De medewerkers van onze dagelijks rond de klok bezette bureaus staan steeds wereldwijd voor u klaar en organiseren ook op korte termijn nationale en internationale ambulancevluchten.

Onze jarenlange expertise in de organisatie van ziekentransporten in het vliegtuig of in de helikopter maakt het ons mogelijk, onbureaucratisch wereldwijd precies die hulp te verlenen, die u nodig heeft. Zo ontwikkelen wij op uiterst korte termijn een op de individuele behoeftes van de patiënt toegesneden transportplan voor uw ambulancevluchten en verzorgen we het hele ziekentransport vanuit één hand. Daardoor garanderen wij een soepel verlopend en maximaal patiëntvriendelijk transport.

Ook rondom de vlucht bieden wij u natuurlijk de best mogelijke service. Tot onze diensten behoren:

 • Organisatie van alle grondtransporten in ziekenauto en reddingswagen (bed-tot-bed-service)
 • Het beschikbaar stellen van tolken voor de communicatie in het buitenland
 • Ondersteuning bij alle vragen betreffende visa- en inreisbepalingen
 • Persoonlijke verzorging voor de familieleden van de patiënt
 • Koerierdiensten voor huisdieren

 Wij staan voor de optimale, individuele verzorging tegen transparante prijzen. Daarom spreekt u bij ons steeds met een ervaren expert, niet met een anoniem callcenter.

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ hebben wij antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten samengesteld. Hier vindt u veel uitgebreide informatie betreffende onze service en de processen die op de achtergrond lopen.

Neem contact met ons op

Voor alle vragen en zorgen staan wij dagelijks 24 uur per dag voor u klaar. Op wens maken wij voor u kosteloos een vrijblijvende offerte betreffende uw aanvraag. U bereikt ons:

Ons internationale servicecentrum