Repatriëring uit Kroatië

Bij ongevallen in het buitenland is het, afhankelijk van de ernst van de verwondingen, een uitdaging de repatriëring zo snel en veilig mogelijk te realiseren. Vooral bij een intensive care transport staat een probleemloze afloop door een nauwkeurig geplande en exact uitgevoerde ambulancevlucht op de voorgrond. Desondanks mogen de economische aspecten bij zo'n repatriëring niet over het hoofd worden gezien. Wij bieden u hierbij de ideale oplossing voor uw repatriëring uit het buitenland.

Repatriëring uit Kroatië

Enige dagen geleden organiseerde het team van de Ambulancevlucht-centrale opnieuw zo'n ziekentransport per vliegtuig voor een Duitse staatsburgeres, die tijdens haar vakantie in het Kroatische Split een ongeval had en daarom zo snel mogelijk naar de universiteitskliniek in Regensburg moest worden gebracht. Binnen 12 uur werd de patiënte in begeleiding van een gezinslid van Split uit via de luchthaven München International naar Regensburg vervoerd. Voor deze repatriëring werd door ons een goed uitgerust ambulance vliegtuig type Beechkraft King Air 200 klaargezet, dat bij repatriëringen binnen Europa een betrouwbare en tegelijkertijd economische oplossing biedt.

Om het vervoer uit het buitenland voor de patiënt zo comfortabel en veilig mogelijk te realiseren, werd ook deze ambulancevlucht tot op het kleinste detail gepland. Vanzelfsprekend zorgt onze repatriëringsdienst ook voor de organisatie van de transporten in een geschikte ambulance van en naar de beide luchthavens, zowel in Kroatië als van München naar Regensburg, en wel direct naar de kliniek in Regensburg. Dankzij onze snelle hulp bevindt de tevreden cliënte zich reeds aan de beterende hand. Wij wensen de patiënte en haar gezin voor de toekomst het allerbeste!

Neem contact met ons op

Voor alle vragen en zorgen staan wij dagelijks 24 uur per dag voor u klaar. Op wens maken wij voor u kosteloos een vrijblijvende offerte betreffende uw aanvraag. U bereikt ons:

Terug naar het overzicht