Repatriëring vanuit Vereinigte Staaten (USA) naar Nederland

Op het gebied van nationaal en internationaal ziekentransport bieden wij u drie mogelijkheden aan. Ten eerste de medische repatriëring, wanneer u een patiëntenoverbrenging uit Vereinigte Staaten (USA) naar uw eigen land nodig heeft. Ten tweede de repatriëring naar Vereinigte Staaten (USA) : In zulke gevallen halen wij u op elk gewenst moment met een reddingsvliegtuig of -helikopter af, om het even waar u zich op de wereld bevindt, en vliegen u met geneeskundige verzorging naar Vereinigte Staaten (USA) terug. En last but not least vervoeren wij patiënten in het kader van de nationale vluchtambulances binnen Vereinigte Staaten (USA) Onafhankelijk van waar u afgehaald wordt , kunt u bij ieder ziekenterugtransport bij de Ambulancevlucht-Centrale vertrouwen op de hoge kwaliteit van de medische en vluchttechnische diensten. Onze internationale afdelingen staan u te allen tijde bij met de organisatie van uw ziekenretourtransport van of naar Vereinigte Staaten (USA) en verzorgen de communicatie met ziekenhuizen, autoriteiten en het vliegveld in de passende voertaal.

Flugzeug + Krankenwagen

Repatriëring uit Vereinigte Staaten (USA)

De redenen voor een repatriëring tijdens een oponthoud in Vereinigte Staaten (USA) zijn zeer verschillend. Of nu een onverwacht optreden ziekte, een verwonding als gevolg van een ongeval, of de terugkeer van een bekende chronische ziekte een repatriëring noodzakelijk maken - de Ambulancevlucht-Centrale organiseert het gehele ziekenvervoer per vliegtuig terug naar uw eigen land en zorgt ook voor het vervoer ervoor en daarna per ambulance, om de hoogste geneeskundige veiligheid voor elke patiënt te kunnen waarborgen. U hoeft daarbij niets te ondernemen: onze experts ontlasten u maximaal bij de voorbereiding van een ziekentransport uit Vereinigte Staaten (USA), te beginnen met de telefoongesprekken met de lokale artsen over de keuze van de begeleidende vluchtarts tot en met het verkrijgen van de nodige toestemmingen voor de ambulancevlucht. Wij adviseren u onafhankelijk en vrijblijvend m.b.t. de repatriëringsdienst uit Vereinigte Staaten (USA) –  bel ons op elk gewenst moment, of vul ons contactformulier in.

Repatriëring naar Vereinigte Staaten (USA)

Bent u in het buitenland ernstig ziek geworden, of bij een ongeval ernstig gewond, en heeft u een medische repatriëring naar Vereinigte Staaten (USA)  nodig om geneeskundige verpleging in uw thuisland te verkrijgen? De medische repatriëringsdienst van de Ambulancevlucht-centrale haalt u in het buitenland op en brengt u naar Vereinigte Staaten (USA) terug, onafhankelijk uit welke regio ter wereld u een repatriëring nodig heeft. Vanzelfsprekend wordt u bij het terugtransport naar Vereinigte Staaten (USA)  door een hooggespecialiseerd medisch team begeleid dat zich om uw welbevinden bekommert. Onze centrale is 24 uur per dag bezet, zodat u te allen tijde met ons contact kunt opnemen. Hier vindt u al onze contactgegevens.

Vliegambulance in Vereinigte Staaten (USA)

Ook voor binnenlandse ambulancevluchten en patiënten-overbrenging per vliegtuig staan overal in Vereinigte Staaten (USA)  moderne, geneeskundig ingerichte reddingsvliegtuigen en helikopters voor u klaar. Afhankelijk van de actuele gezondheidstoestand van de patiënt organiseren wij een ziekentransport in een ambulance-jet of een patiëntentransport in de helikopter. Bovendien zorgen wij ook voor het vervoer op de grond van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Vereinigte Staaten (USA) met een geschikte ambulance of reddingswagen, om de reistijden tot op een minimum te reduceren. Uiteraard staat ook bij het binnenlandse ziekentransport in Vereinigte Staaten (USA) de medische begeleiding door onze ervaren vluchtartsen volledig tot uw beschikking. Mocht u verdere vragen hebben, of heeft u een vrijblijvende offerte voor de vliegambulance in Vereinigte Staaten (USA) nodig, dan kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken of neem hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Terug naar het overzicht