Repatriëring vanuit Kaap Verde naar Nederland

Op het gebied van nationaal en internationaal ziekentransport bieden wij u drie mogelijkheden aan:

  • Ten eerste de medische repatriëring, wanneer u een patiëntenoverbrenging uit Kaap Verde naar eigen land nodig heeft.
  • Ten tweede de repatriëring naar Kaap Verde : In zulke gevallen halen wij u op elk gewenst moment met een ambulancevliegtuig of -helikopter op, waar u zich op de wereld ook bevindt en vliegen u met geneeskundige verzorging naar Kaap Verde terug.
  • En last but not least vervoeren wij patiënten in het kader van nationale ambulance vluchten binnen Kaap Verde

Onafhankelijk van waar u afgehaald wilt worden kunt u bij ieder ziekentransport dat wordt georganiseerd door de Ambulancevlucht-Centrale vertrouwen op de hoogste kwaliteit van de medische en vluchttechnische diensten. Onze internationale afdelingen staan u te allen tijde terzijde voor de organisatie van uw ziekentransport van of naar Kaap Verde en wij nemen ook de communicatie met ziekenhuizen, autoriteiten en het vliegveld in de passende landstaal over.

Flugzeug + Krankenwagen

Repatriëring uit Kaap Verde

De redenen voor een repatriëring tijdens een oponthoud in Kaap Verde zijn zeer verschillend. zijn zeer veelzijdig. Of nu een onverwacht opgetreden ziekte, een verwonding als gevolg van een ongeval of de terugkeer van een bekende chronische ziekte een repatriëring noodzakelijk maken - de Ambulancevlucht-Centrale organiseert het gehele ziekenvervoer per vliegtuig terug naar eigen land en zorgt ook voor het ambulance vervoer voor en na de ambulance vlucht, om de hoogste geneeskundige veiligheid voor elke patiënt te kunnen waarborgen. U hoeft zich geen zorgen over de afloop te maken: onze experts ontlasten u maximaal bij de voorbereiding van het ziekentransport uit Kaap Verde, te beginnen met de telefoongesprekken met de lokale artsen over de keuze van de begeleidende vluchtarts tot en met het verkrijgen van de nodige toestemmingen voor de ambulancevlucht. Wij adviseren u onafhankelijk en vrijblijvend m.b.t. de repatriëringsdienst uit Kaap Verde – bel ons graag op elk gewenst moment, of vul ons contactformulier in.

Repatriëring naar Kaap Verde

Bent u in het buitenland ernstig ziek geworden, of bij een ongeval gewond geraakt en heeft u een medische repatriëring naar Kaap Verde nodig om geneeskundige verpleging in het thuisland te verkrijgen? De medische repatriëringsdienst van de Ambulancevlucht-Centrale haalt u in het buitenland op en brengt u naar Kaap Verde terug, onafhankelijk uit welke regio ter wereld u een repatriëring nodig heeft. Vanzelfsprekend wordt u bij het terugtransport naar Kaap Verde door een hooggespecialiseerd medisch team begeleid dat voor uw welzijn zorgt. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar zodat u te allen op elk moment met ons contact kunt opnemen. Hier vindt u al onze contactgegevens.

Ambulance vlucht binnen Kaap Verde

Ook voor binnenlandse ambulancevluchten en patiënten-overbrenging per vliegtuig staan overal in Kaap Verde moderne, geneeskundig uitgeruste ambulance vliegtuigen en -helikopters voor u klaar. Afhankelijk van de actuele gezondheidstoestand van de patiënt organiseren wij een ziekentransport in een ambulance-jet of een patiëntentransport in de helikopter. Bovendien zorgen wij ook voor het grondvervoer van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Kaap Verde met een geschikte ambulance om de reistijden tot op een minimum te beperken. Uiteraard is ook bij een binnenlands ziekentransport in Kaap Verde de medische begeleiding door onze ervaren vluchtartsen inbegrepen. Mocht u verdere vragen hebben of heeft u een vrijblijvende offerte voor een ambulance vlucht in Kaap Verde nodig, u kunt ons 24/7 telefonisch, per e-mail of per contactformulier bereiken.

Ziekenvervoer met het coronavirus

We kunnen ook patiënten die besmet zijn met het coronavirus (COVID-19) snel en medisch veilig vervoeren. Dit geldt natuurlijk ook voor repatriëringen uit het buitenland naar Kaap Verde of ziekenvervoer van Kaap Verde naar een ander land.

We gebruiken een modern isolatiesysteem om een coronavirus patiënt veilig te vervoeren. Door de onderdruk in dit systeem kunnen er geen virussen kunnen ontsnappen. Dit betekent dat de overige passagiers - zowel de medische crew als ook eventuele begeleiders - niet besmet kunnen raken. Tegelijkertijd maakt het isolatiesysteem alle medische activiteiten mogelijk die nodig kunnen zijn tijdens het vervoer van de patiënten. De veiligheid van de patiënt blijft dus ook gegarandeerd.

Terug naar het overzicht