Repatriëring vanuit Guinee-Bissau naar Nederland

Op het gebied van nationaal en internationaal ziekentransport bieden wij u drie mogelijkheden aan. Ten eerste de medische repatriëring, wanneer u een patiëntenoverbrenging uit Guinee-Bissau naar uw eigen land nodig heeft. Ten tweede de repatriëring naar Guinee-Bissau : In zulke gevallen halen wij u op elk gewenst moment met een reddingsvliegtuig of -helikopter af, om het even waar u zich op de wereld bevindt, en vliegen u met geneeskundige verzorging naar Guinee-Bissau terug. En last but not least vervoeren wij patiënten in het kader van de nationale vluchtambulances binnen Guinee-Bissau Onafhankelijk van waar u afgehaald wordt , kunt u bij ieder ziekenterugtransport bij de Ambulancevlucht-Centrale vertrouwen op de hoge kwaliteit van de medische en vluchttechnische diensten. Onze internationale afdelingen staan u te allen tijde bij met de organisatie van uw ziekenretourtransport van of naar Guinee-Bissau en verzorgen de communicatie met ziekenhuizen, autoriteiten en het vliegveld in de passende voertaal.

Flugzeug + Krankenwagen

Repatriëring uit Guinee-Bissau

De redenen voor een repatriëring tijdens een oponthoud in Guinee-Bissau zijn zeer verschillend. Of nu een onverwacht optreden ziekte, een verwonding als gevolg van een ongeval, of de terugkeer van een bekende chronische ziekte een repatriëring noodzakelijk maken - de Ambulancevlucht-Centrale organiseert het gehele ziekenvervoer per vliegtuig terug naar uw eigen land en zorgt ook voor het vervoer ervoor en daarna per ambulance, om de hoogste geneeskundige veiligheid voor elke patiënt te kunnen waarborgen. U hoeft daarbij niets te ondernemen: onze experts ontlasten u maximaal bij de voorbereiding van een ziekentransport uit Guinee-Bissau, te beginnen met de telefoongesprekken met de lokale artsen over de keuze van de begeleidende vluchtarts tot en met het verkrijgen van de nodige toestemmingen voor de ambulancevlucht. Wij adviseren u onafhankelijk en vrijblijvend m.b.t. de repatriëringsdienst uit Guinee-Bissau –  bel ons op elk gewenst moment, of vul ons contactformulier in.

Repatriëring naar Guinee-Bissau

Bent u in het buitenland ernstig ziek geworden, of bij een ongeval ernstig gewond, en heeft u een medische repatriëring naar Guinee-Bissau  nodig om geneeskundige verpleging in uw thuisland te verkrijgen? De medische repatriëringsdienst van de Ambulancevlucht-centrale haalt u in het buitenland op en brengt u naar Guinee-Bissau terug, onafhankelijk uit welke regio ter wereld u een repatriëring nodig heeft. Vanzelfsprekend wordt u bij het terugtransport naar Guinee-Bissau  door een hooggespecialiseerd medisch team begeleid dat zich om uw welbevinden bekommert. Onze centrale is 24 uur per dag bezet, zodat u te allen tijde met ons contact kunt opnemen. Hier vindt u al onze contactgegevens.

Vliegambulance in Guinee-Bissau

Ook voor binnenlandse ambulancevluchten en patiënten-overbrenging per vliegtuig staan overal in Guinee-Bissau  moderne, geneeskundig ingerichte reddingsvliegtuigen en helikopters voor u klaar. Afhankelijk van de actuele gezondheidstoestand van de patiënt organiseren wij een ziekentransport in een ambulance-jet of een patiëntentransport in de helikopter. Bovendien zorgen wij ook voor het vervoer op de grond van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Guinee-Bissau met een geschikte ambulance of reddingswagen, om de reistijden tot op een minimum te reduceren. Uiteraard staat ook bij het binnenlandse ziekentransport in Guinee-Bissau de medische begeleiding door onze ervaren vluchtartsen volledig tot uw beschikking. Mocht u verdere vragen hebben, of heeft u een vrijblijvende offerte voor de vliegambulance in Guinee-Bissau nodig, dan kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken of neem hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Terug naar het overzicht