Repatriëring vanuit Bonaire, Sint Eustatius en Saba naar Nederland

Op het gebied van nationaal en internationaal ziekentransport bieden wij u drie mogelijkheden aan. Ten eerste de medische repatriëring, wanneer u een patiëntenoverbrenging uit Bonaire, Sint Eustatius en Saba naar uw eigen land nodig heeft. Ten tweede de repatriëring naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba : In zulke gevallen halen wij u op elk gewenst moment met een reddingsvliegtuig of -helikopter af, om het even waar u zich op de wereld bevindt, en vliegen u met geneeskundige verzorging naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba terug. En last but not least vervoeren wij patiënten in het kader van de nationale vluchtambulances binnen Bonaire, Sint Eustatius en Saba Onafhankelijk van waar u afgehaald wordt , kunt u bij ieder ziekenterugtransport bij de Ambulancevlucht-Centrale vertrouwen op de hoge kwaliteit van de medische en vluchttechnische diensten. Onze internationale afdelingen staan u te allen tijde bij met de organisatie van uw ziekenretourtransport van of naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba en verzorgen de communicatie met ziekenhuizen, autoriteiten en het vliegveld in de passende voertaal.

Flugzeug + Krankenwagen

Repatriëring uit Bonaire, Sint Eustatius en Saba

De redenen voor een repatriëring tijdens een oponthoud in Bonaire, Sint Eustatius en Saba zijn zeer verschillend. Of nu een onverwacht optreden ziekte, een verwonding als gevolg van een ongeval, of de terugkeer van een bekende chronische ziekte een repatriëring noodzakelijk maken - de Ambulancevlucht-Centrale organiseert het gehele ziekenvervoer per vliegtuig terug naar uw eigen land en zorgt ook voor het vervoer ervoor en daarna per ambulance, om de hoogste geneeskundige veiligheid voor elke patiënt te kunnen waarborgen. U hoeft daarbij niets te ondernemen: onze experts ontlasten u maximaal bij de voorbereiding van een ziekentransport uit Bonaire, Sint Eustatius en Saba, te beginnen met de telefoongesprekken met de lokale artsen over de keuze van de begeleidende vluchtarts tot en met het verkrijgen van de nodige toestemmingen voor de ambulancevlucht. Wij adviseren u onafhankelijk en vrijblijvend m.b.t. de repatriëringsdienst uit Bonaire, Sint Eustatius en Saba –  bel ons op elk gewenst moment, of vul ons contactformulier in.

Repatriëring naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Bent u in het buitenland ernstig ziek geworden, of bij een ongeval ernstig gewond, en heeft u een medische repatriëring naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba  nodig om geneeskundige verpleging in uw thuisland te verkrijgen? De medische repatriëringsdienst van de Ambulancevlucht-centrale haalt u in het buitenland op en brengt u naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba terug, onafhankelijk uit welke regio ter wereld u een repatriëring nodig heeft. Vanzelfsprekend wordt u bij het terugtransport naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba  door een hooggespecialiseerd medisch team begeleid dat zich om uw welbevinden bekommert. Onze centrale is 24 uur per dag bezet, zodat u te allen tijde met ons contact kunt opnemen. Hier vindt u al onze contactgegevens.

Vliegambulance in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Ook voor binnenlandse ambulancevluchten en patiënten-overbrenging per vliegtuig staan overal in Bonaire, Sint Eustatius en Saba  moderne, geneeskundig ingerichte reddingsvliegtuigen en helikopters voor u klaar. Afhankelijk van de actuele gezondheidstoestand van de patiënt organiseren wij een ziekentransport in een ambulance-jet of een patiëntentransport in de helikopter. Bovendien zorgen wij ook voor het vervoer op de grond van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met een geschikte ambulance of reddingswagen, om de reistijden tot op een minimum te reduceren. Uiteraard staat ook bij het binnenlandse ziekentransport in Bonaire, Sint Eustatius en Saba de medische begeleiding door onze ervaren vluchtartsen volledig tot uw beschikking. Mocht u verdere vragen hebben, of heeft u een vrijblijvende offerte voor de vliegambulance in Bonaire, Sint Eustatius en Saba nodig, dan kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken of neem hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Terug naar het overzicht