Repatriëring vanuit Bangladesh naar Nederland

Op het gebied van nationaal en internationaal ziekentransport bieden wij u drie mogelijkheden aan:

  • Ten eerste de medische repatriëring, wanneer u een patiëntenoverbrenging uit Bangladesh naar eigen land nodig heeft.
  • Ten tweede de repatriëring naar Bangladesh : In zulke gevallen halen wij u op elk gewenst moment met een ambulancevliegtuig of -helikopter op, waar u zich op de wereld ook bevindt en vliegen u met geneeskundige verzorging naar Bangladesh terug.
  • En last but not least vervoeren wij patiënten in het kader van nationale ambulance vluchten binnen Bangladesh

Onafhankelijk van waar u afgehaald wilt worden kunt u bij ieder ziekentransport dat wordt georganiseerd door de Ambulancevlucht-Centrale vertrouwen op de hoogste kwaliteit van de medische en vluchttechnische diensten. Onze internationale afdelingen staan u te allen tijde terzijde voor de organisatie van uw ziekentransport van of naar Bangladesh en wij nemen ook de communicatie met ziekenhuizen, autoriteiten en het vliegveld in de passende landstaal over.

Flugzeug + Krankenwagen

Repatriëring uit Bangladesh

De redenen voor een repatriëring tijdens een oponthoud in Bangladesh zijn zeer verschillend. zijn zeer veelzijdig. Of nu een onverwacht opgetreden ziekte, een verwonding als gevolg van een ongeval of de terugkeer van een bekende chronische ziekte een repatriëring noodzakelijk maken - de Ambulancevlucht-Centrale organiseert het gehele ziekenvervoer per vliegtuig terug naar eigen land en zorgt ook voor het ambulance vervoer voor en na de ambulance vlucht, om de hoogste geneeskundige veiligheid voor elke patiënt te kunnen waarborgen. U hoeft zich geen zorgen over de afloop te maken: onze experts ontlasten u maximaal bij de voorbereiding van het ziekentransport uit Bangladesh, te beginnen met de telefoongesprekken met de lokale artsen over de keuze van de begeleidende vluchtarts tot en met het verkrijgen van de nodige toestemmingen voor de ambulancevlucht. Wij adviseren u onafhankelijk en vrijblijvend m.b.t. de repatriëringsdienst uit Bangladesh – bel ons graag op elk gewenst moment, of vul ons contactformulier in.

Repatriëring naar Bangladesh

Bent u in het buitenland ernstig ziek geworden, of bij een ongeval gewond geraakt en heeft u een medische repatriëring naar Bangladesh nodig om geneeskundige verpleging in het thuisland te verkrijgen? De medische repatriëringsdienst van de Ambulancevlucht-Centrale haalt u in het buitenland op en brengt u naar Bangladesh terug, onafhankelijk uit welke regio ter wereld u een repatriëring nodig heeft. Vanzelfsprekend wordt u bij het terugtransport naar Bangladesh door een hooggespecialiseerd medisch team begeleid dat voor uw welzijn zorgt. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar zodat u te allen op elk moment met ons contact kunt opnemen. Hier vindt u al onze contactgegevens.

Ambulance vlucht binnen Bangladesh

Ook voor binnenlandse ambulancevluchten en patiënten-overbrenging per vliegtuig staan overal in Bangladesh moderne, geneeskundig uitgeruste ambulance vliegtuigen en -helikopters voor u klaar. Afhankelijk van de actuele gezondheidstoestand van de patiënt organiseren wij een ziekentransport in een ambulance-jet of een patiëntentransport in de helikopter. Bovendien zorgen wij ook voor het grondvervoer van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Bangladesh met een geschikte ambulance om de reistijden tot op een minimum te beperken. Uiteraard is ook bij een binnenlands ziekentransport in Bangladesh de medische begeleiding door onze ervaren vluchtartsen inbegrepen. Mocht u verdere vragen hebben of heeft u een vrijblijvende offerte voor een ambulance vlucht in Bangladesh nodig, u kunt ons 24/7 telefonisch, per e-mail of per contactformulier bereiken.

Terug naar het overzicht