Hier staan we voor

Verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaarheid

Met elk patiëntenvervoer dat we uitvoeren nemen we grote verantwoordelijkheid. U vertrouwt ons een leven toe en u vertrouwt op een sterke hulp aan uw zijde. We doen er alles voor, zodat de patiënt en zijn familieleden rustig kunnen slapen, omdat ze weten dat we ze terzijde staan. Maar ook in ons bedrijf nemen wij dagelijks verantwoordelijkheid: voor onze medewerkers en hun gezinnen, onze zakenpartners en ons milieu.

Iedere dag weer staan we voor deze verantwoordelijkheid en de eisen van onze klanten. In de crisissituaties, waarin onze opdrachtgevers zich vaak bevinden, zijn betrouwbaarheid en analytisch denken ons hoogste gebod. Daarom werken wij dagelijks volgens de strenge standaards van de ISO 9001 normen.

Eerlijkheid en integriteit

Vertrouwen verdient men door eerlijkheid en integriteit. We weten, dat onze opdrachtgevers zich vaak in situaties bevinden, die emotioneel belastend zijn en die persoonlijk veel van hun eisen. Juist daarom staan wij steeds voor eerlijke communicatie: we maken de dingen niet mooier als ze zijn en we beloven niets, waarvan we weten dat we het niet kunnen nakomen. Om op het juiste moment ook nee te kunnen zeggen om een gevraagde inzet af te wijzen zien wij eerder als kracht in het belang van de patiënt en niet als zwakheid. Daarom gelden bij ons de volgende communicatieregels:

  • Wij houden ons aan ons woord.
  • Wij staan voor open en eerlijke communicatie.
  • Wij hanteren transparante prijzen – zonder kleine lettertjes en zonder verborgen kosten.
  • Wij bieden alleen diensten aan waarvan we ook voor onze eigen familieleden gebruik zouden maken.

Gelijkheid en diversiteit

Iedere patiënt recht heeft op de best mogelijke medische zorg. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Daarom hanteren we dezelfde hoge standaard voor alle patiënten, ongeacht hun afkomst, religie, politieke overtuiging of geslacht.

Ook behandelen we alle medewerkers gelijk en bevorderen we bewust de diversiteit binnen ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat elk lid van ons internationale team iets kan leren van de verschillende achtergronden van zijn collega's. Dit helpt ons, de patiënt beter te begrijpen en iedere ambulancevlucht in zijn belang uit te voeren – in alle landen en regio's.