VIP-patiëntenservice

Assistentie bij de kliniekkeuze 

Naast het adequate VIP-patiëntenvervoer organiseren wij desgewenst ook graag het complete oponthoud in Nederland en assisteren bij de keuze van een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt. 

Internationale artsenteams 

Voor een optimale communicatie tussen alle belanghebbenden zorgen wij door de inzet van internationale en meertalige artsenteams. Zodoende maken wij bijvoorbeeld gebruik van zeer goed opgeleide Russisch of Arabisch sprekende artsen met een langjarige ervaring op het gebied van ambulancevluchten.

Eerste klas verzorging van de begeleidende personen

Vanzelfsprekend staat bij alle ambulancevluchten het welzijn van de patiënt op de eerste plaats. wij gaan echter ook in op de wensen en behoeften van de begeleidende personen en maken voor hen reizen op het hoogste niveau mogelijk, in nabijheid van de patiënt. De nodige catering wordt overeenkomstig de wensen van onze cliënten geselecteerd en kan bijvoorbeeld ook uit "halal" gerechten bestaan.

Evenzo stellen wij graag adequate voertuigen voor de begeleidende personen ter beschikking en organiseren bagagetransport om een zo hoog mogelijk comfortniveau te waarborgen. Onze individuele oplossingen bij het luchtvervoer bieden plek voor maximaal 20 begeleidende personen, in bijzondere gevallen kunnen echter ook meer begeleiders meereizen.

24/7 Begeleiding van cliënten door een persoonlijke adviseur 

Internationale cliënten waarderen onze omvangrijke VIP-patiëntenservice, als het gaat om de organisatie van de best mogelijke geneeskundige behandeling in de gerenommeerde gespecialiseerde klinieken voor zichzelf of voor hun gezinsleden. Bij ons geniet u een individuele en persoonlijke begeleiding door een eigen Flight Manager, die voor alles zorgt en niet door een anoniem callcenter.

Uitzending van geneeskundige specialisten en verpleegkundig personeel

Desgewenst zenden wij voorafgaand aan het vervoer gespecialiseerd geneeskundig personeel naar de patiënt voor een vooronderzoek. Zo waarborgen wij de individuele wensen van de patiënt.

Hetzelfde geldt ook voor de tijd na de behandeling in Engeland, Duitsland, Nederland of het andere Europese buitenland. Wij laten u desgewenst zó lang door onze ervaren artsen verzorgen, tot u weer volledig bent hersteld.