VIP-patiëntenservice

VIP Flugzeug

Voor onze VIP‘s bieden wij verschillende diensten aan, om maximaal comfort te garanderen. Zo kunt u zich op uw herstel concentreren, terwijl wij voor al het andere zorgen.

Assistentie bij de kliniekkeuze

Naast het adequate VIP patiëntenvervoer organiseren wij desgewenst ook graag het complete oponthoud in Nederland en assisteren bij de keuze van een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt.

Internationale artsenteams

Voor een optimale communicatie tussen alle betrokkenen zorgen wij door middel van internationale en meertalige artsenteams. Zodoende maken wij bijvoorbeeld gebruik van zeer goed opgeleide Russisch of Arabisch sprekende artsen met jarenlange ervaring op het gebied van urgentiegeneeskunde en medische luchtvaart.

Eerste klas verzorging van de begeleidende personen

Ook de wensen van de begeleiders vervullen wij graag en betrouwbaar. Zo realiseren wij voor u een reis op het hoogste niveau in directe nabijheid van de patiënt. De catering tijdens uw ambulancevlucht wordt volgens uw wensen voorbereid.

Wij stellen ook graag comfortabele vervoersdiensten voor de begeleidende personen ter beschikking en organiseren het bagagetransport om een zo hoog mogelijk comfortniveau te waarborgen. Onze individuele vluchtoplossingen zijn geschikt voor maximaal 40 begeleidende personen. In bijzondere gevallen kunnen in een nog grotere ambulance jet ook nog meer begeleiders meereizen.

Uw persoonlijke klantenservice:  24 uur per dag

Bij ons geniet u van verzorging op maat door uw persoonlijke adviseur, die zich direct bezighoudt met al uw vragen en wensen. Wij organiseren voor u en uw familieleden de best mogelijke medische behandeling. Wij zijn dagelijks 24 uur voor u bereikbaar.

Uitzending van medische specialisten en verpleegkundig personeel

Desgewenst zenden wij voorafgaand aan het patiëntentransport gespecialiseerd geneeskundig personeel naar de patiënt voor een vooronderzoek ter plaatse en kunnen wij nog beter reageren op de individuele vereisten afhankelijk van de toestand van de patiënt.

Ook in de tijd na uw behandeling in Nederland, Engeland, Duitsland of het Europese buitenland laten wij u naar uw wens zo lang verzorgen door ons ervaren artsenteam, totdat u volledig hersteld bent.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze VIP-patiëntenservice? Of wenst u een offerte op maat? Ons ervaren, internationale team is dagelijks 24 uur bereikbaar. Onze contactgegevens: