VIP-patiëntenservice

VIP FlugzeugVoor onze vips bieden wij verschillende diensten aan, om maximaal comfort te garanderen. Zo kunt u zich op de genezing concentreren, terwijl wij voor al het andere zorgen.

Assistentie bij de kliniekkeuze

Naast het adequate VIP patiëntenvervoer organiseren wij desgewenst ook graag het complete oponthoud in Nederland en assisteren bij de keuze van een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt.

Internationale artsenteams

Voor een optimale communicatie tussen alle betrokkenen zorgen wij door de inzet van internationale en meertalige artsenteams. Zodoende maken wij bijvoorbeeld gebruik van zeer goed opgeleide Russisch of Arabisch sprekende artsen met jarenlange ervaring op het gebied van urgentiegeneeskunde en medische luchtvaart.

Eerste klas verzorging van de begeleidende personen

Ook de wensen van de begeleiders vervullen wij graag en betrouwbaar. Zo realiseren wij voor u een reis op het hoogste niveau in directe nabijheid van de patiënt. De catering op uw ambulancevlucht wordt overeenkomstig uw wensen voorbereid.

Evenzo stellen wij graag comfortabele vervoersdiensten voor de begeleidende personen ter beschikking en organiseren bagagetransport om een zo hoog mogelijk comfortniveau te waarborgen. Onze individuele oplossingen bij het luchtvervoer bieden plek voor maximaal 40 begeleidende personen, in bijzondere gevallen kunnen echter ook meer begeleiders meereizen.

Uw persoonlijke adviseur: service 24 uur per dag

Bij ons geniet u van verzorging op maat door uw persoonlijke adviseur, die zich direct bezighoudt met al uw vragen en wensen. Wij organiseren voor u en uw familieleden de best mogelijke medische behandeling. Wij zijn dagelijks 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Uitzending van medische specialisten en verpleegkundig personeel

Desgewenst zenden wij voorafgaand aan het patiëntentransport gespecialiseerd geneeskundig personeel naar de patiënt voor een vooronderzoek ter plaatse en kunnen wij nog beter anticiperen op de individuele vereisten gerelateerd aan de toestand van de patiënt.

Ook in de tijd na uw behandeling in Nederland, Engeland, Duitsland of het Europese buitenland laten wij u naar uw wens zo lang verzorgen door onze ervaren artsen, totdat u volledig hersteld bent.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze VIP-patiëntenservice? Of wenst u een offerte op maat voor uw aanvraag? Ons ervaren, internationale team is dagelijks 24 uur per dag bereikbaar. Onze contactgegevens: