Internationale service

Leestijd: 1 minuut

Stethoskop

Wie uit het buitenland voor een medische behandeling naar Nederland komt, kan op taal- en administratieve barrières stoten.  Wij bieden uitgebreide ondersteuning en verzorgen alles voor u.

Tolken

Indien nodig begeleidt een tolk u bij alle gesprekken met de artsen, of staat u terzijde bij het dagelijks contact met het personeel van de kliniek. Beëdigde vertalers vertalen alle medische en andere documenten precies in de gewenste taal.

Contact met klinieken

Wij organiseren voor u niet alleen het ziekentransport, dat op de acute gezondheidstoestand van de patiënt is afgestemd. Op wens organiseren wij ook graag het gehele verblijf in Nederland en assisteren bij de keuze voor een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt.

Als bijzondere service voor onze internationale klanten stellen wij onze informatie in het Russisch en Arabisch ter beschikking.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over patiëntentransport voor internationale patiënten? Veel informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een gratis, vrijblijvende offerte neemt u graag contact met ons op. U bereikt ons dagelijks 24 uur per dag.

Neem contact met ons op