Internationale service

Stethoskop

Wie uit het buitenland voor een medische behandeling naar Nederland komt, kan op taal- en administratieve barrières stoten.  Wij bieden uitgebreide ondersteuning en verzorgen alles voor u.

Tolken

Indien nodig begeleidt een tolk u bij alle gesprekken met de artsen, of staat u terzijde bij het dagelijks contact met het personeel van de kliniek. Beëdigde vertalers regelen voor u graag de precieze vertaling van medische en andere documenten naar de betreffende taal.

Assistentie bij het inreizen (VISA)

Veel patiënten willen voor een medische behandeling van buiten het Schengengebied naar Nederland reizen. Hiervoor is in de meeste gevallen een visum nodig. Indien een patiënt of zijn begeleider geen geldig visum hebben, kunnen we ze bij het aanvragen van een speciale inreisvergunning.

Voor patiënten en hun gezinsleden uit het buiten-Europese buitenland ontstaat vóór een reis naar de EU snel de vraag of men hiervoor een visum nodig heeft. Mochten patiënt of begeleidende personen geen correct visum bezitten, kunnen wij de aanvraag van een speciale inreisvergunning ondersteunen.

Ook in noodvallen, waarin het op elke minuut aankomt, kunnen wij voor u een noodvisum aanvragen om zo de snelst mogelijke inreis te garanderen.

Contact met klinieken

Wij organiseren voor u niet alleen een ziekentransport, dat op de acute gezondheidstoestand van de patiënt is afgestemd. Op wens organiseren wij ook graag het gehele verblijf in Nederland en assisteren bij de keuze voor een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt.

Als bijzondere service voor onze internationale klanten stellen wij onze informatie in het Russisch en Arabisch ter beschikking.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over patiëntentransport voor internationale patiënten? Veel informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een kosteloos, vrijblijvend aanbod neemt u gaarne contact met ons op. U bereikt ons dagelijks 24 uur per dag.