Bed-tot-bed verpleging

Rettungswagen am Flughafen

Om een maximaal patiëntvriendelijk ziekentransport voor de patiënt te bereiken, leveren wij u graag het complete patiëntentransport van bed-tot-bed. Naast de terbeschikkingstelling van een ambulancevlucht zorgen wij in het kader van onze omvangrijke "bed-tot-bed" service ook voor de complete service op de grond en coördineren alle noodzakelijke ambulanceritten met geschikte ambulances.

Door deze bed-tot-bed service wordt tijdens het gehele transport de hoogste kwaliteit en een probleemloos verloop van het ziekenvervoer gewaarborgd. Mochten er door de weersomstandigheden, of door andere externe factoren, veranderingen bij de vlucht ontstaan, reageren wij snel en in direct contact met de verkeersleiding op de grond. Hierdoor vermijden we vermoeiende wachttijden en garanderen we een comfortabel transport van de patiënt.

Profiteer ook van onze jarenlange ervaring op het gebied van internationale ambulancevluchten. Die ervaring stelt ons in staat u op elk willekeurig moment een aan uw individuele behoeften aangepast patiëntenvervoer ter beschikking te stellen.

Uw voordelen:

  • Maximaal comfort voor de patiënt
  • Wij bieden snelle en onbureaucratische hulp
  • De complete transfer in eigen regie zorgt voor de hoogste kwaliteit en reduceert de kosten
  • Transparante prijsvorming, geen verborgen kosten
  • Soepele afwikkeling door jarenlange ervaring met internationaal ziekenvervoer
  • Op de plaats van bestemming transfers naar klinieken, sanatoria, en privé onderkomen mogelijk

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de organisatie en het verloop van een ambulancevlucht? Veel extra informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een kosteloos, vrijblijvend aanbod betreffende uw aanvraag neemt u gaarne dagelijks 24 uur per dag contact met ons op. U bereikt ons team: