Bed-tot-bed verpleging

Rettungswagen am Flughafen

Om het best mogelijke transport voor onze patiënten te kunnen bieden, organiseren wij het complete patiëntentransport van bed-tot-bed. Naast de terbeschikkingstelling van een ambulancevlucht zorgen wij in het kader van onze omvangrijke "bed-tot-bed" service ook voor de complete service op de grond en coördineren alle noodzakelijke ambulanceritten met geschikte ambulances.

Door deze bed-tot-bed service wordt tijdens het gehele transport de hoogste kwaliteit en een probleemloos verloop van het ziekenvervoer gewaarborgd. Mochten er door weersomstandigheden of door andere externe factoren, veranderingen rond de vlucht ontstaan, kunnen wij snel en in direct contact met de verkeersleiding op de grond reageren. Hierdoor kunnen wij alle nodige stappen nemen om onnodige en voor de patiënt vermoeiende wachttijden te voorkomen.

Profiteer ook van onze jarenlange ervaring op het gebied van internationale ambulancevluchten. Wij zijn hierdoor in staat ook voor u op elk willekeurig moment een op maat gemaakt patiëntenvervoer te organiseren.

Uw voordelen:

  • Maximaal comfort voor de patiënt
  • Wij bieden snelle en flexibele hulp
  • Wij organiseren het complete transfer pakket voor de patiënt, hierdoor reduceren wij de kosten en garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit
  • Transparante prijsvorming, geen verborgen kosten
  • Soepele afwikkeling door jarenlange ervaring op het gebied van internationaal ziekenvervoer
  • Op de plaats van bestemming transfers naar een kliniek, een sanatorium of privé adres mogelijk

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de organisatie en het verloop van een ambulancevlucht? Alle belangrijke informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een gratis, vrijblijvende offerte neemt u graag dagelijks 24 uur contact met ons op.

Neem contact met ons op