VIP patiëntenvervoer

VIP-Jet Innen

Voor veeleisende klanten bieden wij ambulancevluchten en patiëntentransporten aan met het hoogst mogelijke reiscomfort. Graag maken wij met u samen een individueel transportplan, bijvoorbeeld voor patiënten transporten naar wereldwijde leidende klinieken met een uitstekende reputatie in Engeland, Duitsland of het Europese buitenland.

Voor alle wensen en behoeften van onze klanten vinden wij dankzij onze jarenlange ervaringen op het gebied van internationale ambulancevluchten een oplossing op maat. Met individuele, uitgebreide aanbiedingen dekken we alle mogelijkheden van patiënten transport in binnen- en buitenland af- van het reizen naar preventieve onderzoeken tot en met kritische intensive-care transporten.

Daarvoor werken wij met een groot aantal internationale artsen en hooggespecialiseerde vak-klinieken samen. Wij garanderen u de best mogelijke afloop van het patiëntentransport vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht van de patiënt aan de kliniek van bestemming. Voor patiënten transporten op het hoogste niveau stellen wij ruime ambulancejets met een grote actieradius ter beschikking. Zo genieten u en uw familieleden gedurende de ambulancevlucht van maximaal comfort.

In samenwerking met onze privéjet-charter-afdeling organiseren wij voor u ook graag VIP-privéjets voor de comfortabelste reizen los van medische behandelingen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de organisatie en het verloop van een repatriëring? Veel informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een kosteloos, vrijblijvend aanbod voor uw repatriëring in het vliegtuig neemt u gaarne contact met ons op, dagelijks 24 uur per dag. U bereikt ons team: