VIP-patiëntenvervoer

Leestijd: 2 minuten

VIP-Jet Innen

Voor veeleisende klanten bieden wij ambulancevluchten en patiëntentransporten aan met het hoogst mogelijke reiscomfort. Graag maken wij met u samen een individueel transportplan, bijvoorbeeld voor patiënten transporten naar wereldwijd leidende klinieken met een uitstekende reputatie in Engeland, Duitsland of het Europese buitenland.

Voor alle wensen en behoeften van onze klanten vinden wij dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van internationale ambulancevluchten een oplossing op maat. Met individuele, uitgebreide aanbiedingen dekken we alle mogelijkheden van patiënten transport in binnen- en buitenland af- van het reizen naar preventieve onderzoeken tot en met kritische intensive-care transporten.

Daarvoor werken wij met een groot aantal internationale artsen en hooggespecialiseerde vak-klinieken samen. Wij garanderen u de best mogelijke uitvoering van het patiëntentransport vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht van de patiënt aan de kliniek van bestemming. Voor patiënten transporten op het hoogste niveau stellen wij ruime ambulancejets met een grote actieradius ter beschikking. Zo genieten u en uw familieleden gedurende de ambulancevlucht van maximaal comfort.

In samenwerking met onze privéjet-charter-afdeling organiseren wij voor u ook graag VIP-privéjets –de comfortabelste manier van reizen los van medische behandelingen.

Voor onze VIP‘s bieden wij verschillende diensten aan, om maximaal comfort te garanderen. Zo kunt u zich op uw herstel concentreren, terwijl wij voor al het andere zorgen.

Assistentie bij de kliniekkeuze

Naast het adequate VIP patiëntenvervoer organiseren wij desgewenst ook graag het complete oponthoud in Nederland en assisteren bij de keuze van een geschikte gespecialiseerde kliniek voor de medische behandeling van de patiënt.

Internationale artsenteams

Voor een optimale communicatie tussen alle betrokkenen zorgen wij door middel van internationale en meertalige artsenteams. Zodoende zetten wij bijvoorbeeld zeer goed opgeleide Russisch of Arabisch sprekende artsen in met jarenlange ervaring op het gebied van urgentiegeneeskunde en medische luchtvaart.

Eerste klas verzorging van de begeleidende personen

Ook de wensen van de begeleiders vervullen wij graag en betrouwbaar. Zo realiseren wij voor u een reis op het hoogste niveau in directe nabijheid van de patiënt. De catering tijdens uw ambulancevlucht wordt volgens uw wensen voorbereid.

Wij stellen ook graag comfortabele vervoersdiensten voor de begeleidende personen ter beschikking en organiseren het bagagetransport om een zo hoog mogelijk comfortniveau te waarborgen. Onze individuele vluchtoplossingen zijn geschikt voor maximaal 40 begeleidende personen. In bijzondere gevallen kunnen in een nog grotere ambulance jet ook nog meer begeleiders meereizen.

Uw persoonlijke klantenservice: 24 uur per dag

Bij ons geniet u van verzorging op maat door uw persoonlijke adviseur, die zich direct bezighoudt met al uw vragen en wensen. Wij organiseren voor u en uw familieleden de best mogelijke medische behandeling. Wij zijn dagelijks 24 uur voor u bereikbaar.

Uitzending van medische specialisten en verpleegkundig personeel

Desgewenst zenden wij voorafgaand aan het patiëntentransport gespecialiseerd geneeskundig personeel naar de patiënt voor een vooronderzoek ter plaatse en kunnen wij nog beter reageren op de individuele vereisten afhankelijk van de toestand van de patiënt.

Ook in de tijd na uw behandeling in Nederland, Engeland, Duitsland of het Europese buitenland laten wij u naar uw wens zo lang verzorgen door ons ervaren artsenteam, totdat u volledig hersteld bent.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de organisatie en het verloop van een repatriëring? Veel informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze VIP-patiënten serivce of wenst u een op maat gemaakte offerte? U bereikt ons team 24/7

Neem contact met ons op