VIP patiëntenvervoer

Wij zien onszelf als Full Service Provider, die ambulancevluchten en patiëntenvervoer, dankzij een breed spectrum aan dienstverleningen, ook voor veeleisende cliënten kan realiseren.

Klinieken in Engeland, Duitsland, Nederland en het naburige Europese buitenland passen wereldwijd de hoogste kwaliteitsnormen toe en bezitten een uitstekende reputatie. Wij helpen u graag bij het opstellen van een individueel vervoersplan naar deze instituten.

Langjarige ervaring bij internationale ambulancevluchten stelt ons in staat een op maat gesneden oplossing voor alle wensen en behoeften van onze cliënten aan te bieden. Met individuele en omvangrijke oplossingen, vanaf preventief onderzoek tot kritische intensive care transporten, bieden wij alle vormen van patiëntentransport in binnen- en buitenland aan. Wij werken continu met een groot aantal internationale artsen, evenals hoog gespecialiseerde klinieken samen en garanderen u de best mogelijke afwikkeling van het patiëntenvervoer, vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht van de patiënt aan de betreffende kliniek. Voor ziekenvervoer op het hoogste niveau hebben wij voldoende grote ambulance-jets met een grote actieradius ter beschikking.