Vervoer overledene

Wereldwijde transport van doodskisten en het transport van overleden personen per vliegtuig vereist veel ervaring en intuïtie. De Ambulancevlucht-Centrale is de betrouwbare partner als het erom gaat een overledene veilig en snel voor de begrafenis terug naar het thuisland te brengen.

Daarbij zijn vele factoren onmisbaar voor een probleemloos transport per vliegtuig van de doodskist: Naast de opstelling van een internationale akte van overlijden en de internationale lijkenpas, moeten er talrijke formaliteiten voor douane en transportrecht worden vrijgegeven om aan de strenge eisen met betrekking tot de transporteenheid te voldoen.

Voor de nabestaanden die door het verlies van een dierbaar familielid en de rouw zwaar zijn getroffen, vormen deze regelingen een extra belasting. De overdrachtsspecialisten van de Ambulancevlucht-Centrale zorgen voor de complete organisatie van het wereldwijde transport van doodskisten en het vervoer van overledenen, inclusief het bezorgen van benodigde wettelijke voorgeschreven documenten, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen.