Couveusetransport van premature baby´s, pasgeborenen en zuigelingen.

Inkubator

Bij pediatrische transporten – dus het transport van premature baby´s, pasgeborenen en zuigelingen – is hooggespecialiseerde expertise gevraagd. Slechts op die manier krijgen de kleine patiënten precies die verzorging die ze nodig hebben.

Daarom zetten we bij ziekentransporten van kinderen uitsluitend hooggekwalificeerde artsen met jarenlange beroepservaring in en vertrouwen we uitsluitend op medische apparatuur die aan de hoogste eisen van de medische techniek beantwoordt.

Bij behoefte gebruiken wij moderne transportcouveuses, die vooral uitmunten door een extreem hoge betrouwbaarheid en zo een maximaal patiëntvriendelijk ziekentransport van uw kind veiligstelt. Door de transportcouveuses kan de kleine patiënt zonder dat er tussendoor van couveuse gewisseld moet worden direct van het ziekenhuis van vertrek tot het ziekenhuis van aankomst vervoerd worden.

Neem contact met ons op

Wij zijn er dagelijks 24 uur per dag voor u en beantwoorden alle vragen betreffende couveusetransporten van premature baby´s, pasgeborenen en zuigelingen. Op uw wens maken wij voor u een kosteloze, vrijblijvende offerte, die precies op maat gesneden is voor uw aanvraag. Neem contact op met onze competente, ervaren medewerkers: