Orgaantransport

Orgaantransport vereist een snelle reactie en een wereldwijd netwerk om binnen de kortste tijd op elke plaats een vliegtuig klaar te kunnen zetten. Onze langjarige ervaring bij vliegtuigcharters stelt ons in staat met een voorbereidingstijd van 60 minuten op bijna elke plaats ter wereld een vliegtuig voor het transport van uw medische spoedvracht gereed te hebben.

Naast het spoedtransport van bloedconserven per vliegtuig organiseren wij ook het snelle transport van plasma en "instantaneous sections". Ook kunnen levensreddende orgaantransplantaten en hooggespecialiseerde artsenteams worden vervoerd. Om aan de speciale voorwaarden voor zulk vervoer te voldoen, wordt bij al het medisch spoedvervoer alleen ervaren personeel en het nieuwste equipment ingezet.

Als de te bereiken luchthavens alleen met tijdrovend vervoer op de grond te bereiken zijn, vullen wij de transportketen graag aan met een helikopter. Deze kan meestal direct bij het betreffende ziekenhuis landen. Dat verkort de vervoerstijd aanzienlijk.

Onze moderne, 24 uur per dag bereikbare centrale organiseert dag en nacht orgaanstransport met minimale voorbereidingstijd. Onze transportmiddelen zijn uitgerust met alle technische en medische vereisten.