Orgaantransport

Kühlbox für Organtransport

Bij een orgaantransport moet alles bijzonder snel gaan. Om binnen de kortste tijd op elke plaats een ambulancevliegtuig of een helikopter klaar te kunnen zetten, is een wereldwijd netwerk en voortdurende paraatheid noodzakelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische luchtvaart kunnen wij met een voorlooptijd van slechts 60 minuten op bijna elke plek ter wereld een vliegtuig of een helikopter voor orgaantransport startklaar hebben.

Naast het transport van levensreddende organen organiseren wij ook het spoedtransport van bloedconserven en het snelle transport van plasma en vriescoupes. Niet in de laatste plaats kunnen wij hooggespecialiseerde artsenteams daarheen brengen, waar zij dringend nodig zijn. Alle transporten worden natuurlijk uitsluitend door ervaren personeel met modernste equipment uitgevoerd.

Voor grotere afstanden van of naar het vliegveld maken wij graag gebruik van helikopters. Een helikopter kan normaalgesproken in directe nabijheid van het ziekenhuis landen en daardoor de transporttijd beslissend verkorten.

Onze moderne centrale maakt het mogelijk internationale orgaantransporten met een minimale voorlooptijd te organiseren. Wij zijn dagelijks 24 uur per dag bereikbaar en stellen zowel in de dagdienst als ook ´s nachts snel en betrouwbaar het bij de technische en medische vereisten passende tramsportmiddel voor u klaar.

Neemt u contact met ons op

Heeft u de informatie die u zoekt niet gevonden of wilt u gratis een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch, per e-mail en via ons contactformulier 24 uur per dag bereikbaar.

Neem contact met ons op