Medische evacuatie

Medizinisches Evakuierungsflugzeug

Bij catastrofes is snelle hulp noodzakelijk, om de schade voor de bevolking zo gering mogelijk te houden. Onze internationale, 24 uur per dag bezette centrale, evenals ons beproefde partnernetwerk stellen ons in staat, bij gebeurtenissen met grote schade zeer snelle hulp te verlenen.

Naast preventieve evacuatievluchten voor uw gezinsleden, vrienden of medewerkers, evacueren wij indien er behoefte is ook grotere groepen uit crisisregio's. Dat maakt de voortzetting van competente geneeskundige behandeling op de door u gewenste bestemming mogelijk. Ook gedurende de evacuatievluchten worden de passagiers door ervaren medici optimaal verzorgd.

Wij zijn uw competente contactpersoon wanneer er een veilige, snelle en voordelige evacuatie nodig is. Snel en onbureaucratisch realiseren wij repatriëringen en ziekentransporten uit crisis- en oorlogsgebieden. Gerenommeerde vliegmaatschappijen, reisorganisaties en andere internationaal opererende ondernemingen vertrouwen reeds op onze uitgebreide diensten.

Ook gebieden die via de weg niet bereikbaar zijn of qua infrastructuur slecht ontsloten zijn, kunnen door geschikte luchtvoertuigen worden bediend. Hiervoor gebruiken wij helikopters en vliegtuigen, die kunnen landen en starten op korte landingsbanen.

Neem contact met ons op

Twijfelt u daarom niet, in geval er behoefte is, maar ook ter informatie vooraf contact met ons op te nemen. Graag adviseren wij u al van tevoren, wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke activiteit in een crisisgebied plant. Wij maken dan voor u al preventief een plan voor uw medische evacuatie, zodat u bent voorbereid op een eventueel noodgeval.

U bereikt ons ervaren, internationale team dagelijks de klok rond: