Medische evacuatie

Medizinisches Evakuierungsflugzeug

Bij rampen is snelle hulp noodzakelijk, om de schade voor de bevolking tot een minimum te beperken. Onze internationale 24 uur per dag klaar staande centrale, evenals ons partnernetwerk stellen ons in staat, in noodsituaties met grote schade zeer snelle hulp te verlenen.

Naast preventieve evacuatievluchten voor uw gezinsleden, vrienden of medewerkers, evacueren wij indien er behoefte is ook grotere groepen uit crisisregio's. Hierdoor maken wij de competente medische vervolgbehandeling op de bestemming van uw keuze mogelijk. Ook gedurende de evacuatievluchten worden de patiënten door ervaren medisch personeel optimaal verzorgd.

Wij zijn uw competente contactpersoon voor veilige, snelle en voordelige evacuaties. Snel en onbureaucratisch realiseren wij repatriëringen en ziekentransporten uit crisis- en oorlogsgebieden. Bekende luchtvaartmaatschappijen, touroperators en andere internationale bedrijven vertrouwen al op onze uitgebreide services.

Zelfs gebieden die niet kunnen worden bereikt over land of  met slecht ontwikkelde infrastructuur, kunnen we met geschikte vliegtuigen bereiken. Hiervoor gebruiken wij helikopters en vliegtuigen, die kunnen landen en starten op korte landingsbanen.

Neem contact met ons op

Twijfelt u daarom niet, in geval er behoefte is, maar ook ter informatie vooraf contact met ons op te nemen. Graag adviseren wij u al van tevoren, wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke activiteit in een crisisgebied plant. Wij maken dan voor u al preventief een plan voor uw medische evacuatie, zodat u bent voorbereid op een eventueel noodgeval.

Neem contact met ons op