Medisch toerisme

Arzt

Vaak vindt men de beste medische behandeling niet in het land van herkomst.  Veel patiënten wensen zich een behandeling door de allerbeste specialisten van de wereld, ook wanneer die bijvoorbeeld in de USA of in het Europese buitenland te vinden zijn. Bovendien zijn enige patiënten niet tevreden met de kwaliteit van de medische verzorging in hun herkomstland, bijvoorbeeld in Oost-Europa, in de Arabische landen of in het Aziatische gebied. In beide gevallen kiezen de patiënten voor het zogenaamde medisch toerisme en reizen naar het land waarvan ze de best mogelijke behandeling verwachten.

Voor internationaal medisch toerisme, zoals bijvoorbeeld naar Nederland, Europa of de USA organiseren wij snel, veilig en voordelig het totale ziekentransport. Op wens bieden wij ook extra diensten aan, zoals bijvoorbeeld:

  • inkoop van reisdocumenten
  • vertaalservices
  • contact met de gewenste kliniek
  • plaatselijke shuttle-services voor patiënten en verwanten.

 Onze multi-culturele vaardigheden geven ons de mogelijkheid van een directe en ongecompliceerde communicatie met de internationale patiënt, zijn familieleden en het medische personeel in de betreffende landen.

Neemt u contact met ons op

Heeft u verdere vragen of wenst u een kosteloze, vrijblijvende offerte voor uw verzoek? Onze ervaren, internationale medewerkers staan dagelijks 24 uur per dag voor u klaar.

Contactgegevens: