Medisch toerisme

Soms vindt men de beste medische behandeling niet in het land van herkomst.  Veel patiënten wensen een behandeling door de allerbeste specialisten van de wereld, ook wanneer deze bijvoorbeeld in de VS of in het Europese buitenland te vinden zijn. Bovendien zijn somige patiënten niet tevreden met de kwaliteit van de medische verzorging in hun herkomstland, bijvoorbeeld in Oost-Europa, in de Arabische landen of in het Aziatische gebied. In beide gevallen kiezen de patiënten voor het zogenaamde medisch toerisme en reizen naar een land waar ze de best mogelijke behandeling verwachten.

Voor internationaal medisch toerisme, zoals bijvoorbeeld naar Nederland, Europa of de VS organiseren wij snel, veilig en voordelig het complete ziekentransport. Desgewenst bieden wij ook extra diensten aan, zoals bijvoorbeeld:

  • Verkrijgen van reisdocumenten
  • vertaalservices
  • contact met de gewenste kliniek
  • plaatselijke shuttle-services voor patiënten en familieleden

Onze multi-culturele vaardigheden maken een directe en ongecompliceerde communicatie met internationale patiënten, hun familieleden en het medische personeel in de betreffende landen mogelijk.

Neemt u 24/7 contact met ons op

Heeft u verdere vragen of wenst u een kosteloze, vrijblijvende offerte voor uw verzoek? Onze ervaren, internationale medewerkers staan dagelijks 24 uur per dag voor u klaar.

Contactgegevens: