Ambulancevluchten in het buitenland

Ambulanzflugzeug

Of de patiënt van Bern naar Boston of van Melbourne naar Moskou getransporteerd worden moet: we kunnen ambulancejets, reddingsvliegtuigen en ziekenhelikopters in alle landen van de wereld inzetten en bieden wereldwijde ambulancevluchten en repatriëringen aan. Bijna altijd kunnen wij ambulancevluchten in het buitenland met zeer korte voorlooptijden realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en de verwerking uit één hand vinden we steeds in de kortste tijd de optimaalste transportoplossing voor elke patiënt.

Desgewenst organiseren wij voor u binnen enige uren een patiëntentransport in een ambulancejet of reddingsvliegtuig als ook veeleisende intensive-care transporten- onafhankelijk vanuit welke regio ter wereld u verdere hulp nodig heeft. Wij zijn op elk moment voor u beschikbaar voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de organisatie en het verloop van een ambulancevlucht? Veel informatie vindt u in onze FAQ.

Neemt u contact met ons op

Voor verdere informatie of een kosteloos, vrijblijvend aanbod voor uw repatriëring in het vliegtuig neemt u gaarne contact met ons op, dagelijks 24 uur per dag. U bereikt ons team: