Ziekenvervoer per vliegtuig of helikopter in Tefe

Ook in de Tefé Airport in Tefe bieden wij onze omvangrijke en kwaliteitsgeteste service aan voor ziekentransport per vliegtuig en de overbrenging van patiënten per helikopter. Onze ervaren medewerkers zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar en kunnen binnen de kortste tijd een optimaal, aan de gezondheidstoestand van de patiënt, aangepast ziekentransport met een passend ambulance vliegtuig of in de reddingshelikopter organiseren.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van ambulancevluchten en internationale repatriëringen stellen ons ook in Tefe, Brazilië, in staat snel te reageren en de complete ambulancevlucht vanuit één centraal punt af te wikkelen. Een groot voordeel: De ambulances van onze partners ter plaatse in de Tefé Airport kunnen voor de ambulancevlucht direct tot aan de gereedstaande ambulance-jet of helikopter worden gereden. Daardoor vallen wachttijden weg en het complete ziekentransport kan met maximaal comfort voor de patiënt worden afgewikkeld. Bovendien is de vergunningsprocedure bij ambulancevluchten in Tefe door de medische noodzaak duidelijk vereenvoudigd. Daardoor is niet alleen een snellere start gegarandeerd, maar ook de totale tijdsduur van het ziekentransport tot op een minimum gereduceerd.

Wij staan u op elk moment van de dag voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek ter beschikking en realiseren op verzoek binnen enkele uren uw repatriëring uit het buitenland, een patiëntenoverbrenging met een helikopter of reddingsvliegtuig, of ook een gecompliceerd intensive care transport vanaf de Tefé Airport in Tefe.

Repatriëringen vanaf of naar Tefe

Ongevallen in de vakantie, of het plotselinge optreden van een ziekte in het buitenland, verlangen vaak een snel en veilig terugtransport uit het buitenland voor verdere behandeling in eigen land. Onze al jarenlang succesvolle terughaaldienst, waarbij met de patiënt uiterst voorzichtig wordt omgegaan, bieden wij u en uw gezin ook vanuit de Tefé Airport in Tefe aan. Afhankelijk van de technische omstandigheden in de betreffende luchthaven kunnen wij een ambulance-jet of een ander geschikt reddingsvliegtuig wereldwijd voor uw repatriëring vanaf of naar Tefe ter beschikking stellen. Het maakt niet uit of het hierbij om een intensive care transport of een patiëntenoverbrenging per vliegtuig gaat, in de meeste gevallen organiseren wij binnen de kortste tijd een terugtransport uit Brazilië. Tijdens een terugtransport van of naar Tefe wordt de patiënt door een ervaren medisch team begeleid - daardoor is de bestmogelijke verpleging van onze patiënten tijdens repatriëringen uit het buitenland gegarandeerd. Indien nodig bieden wij u onze complete bed-to-bed service aan, waarvan door velen graag gebruik wordt gemaakt. Wij halen u direct van het reddingsvliegtuig in de Tefé Airport in Tefe af en rijden u met een ambulance naar de opnemende kliniek, of ook direct naar huis. U kunt onze competente repatriëringsdienst 24 uur per dag telefonisch bereiken, wij beantwoorden al uw vragen m.b.t. repatriëringen in Tefe.

Intensive care transport vanaf de Tefé Airport

Bij intensive care spoedtransport in Tefe worden alleen medisch vol uitgeruste ambulance-jets en reddingsvliegtuigen met ervaren medisch personeel ingezet, om het ziekentransport zo veilig en comfortabel mogelijk uit te voeren. Voor een optimale patiëntenverpleging beschikken de ingezette ambulance jets (bijv. van het type Bombardier Learjet 35 A, Bombardier Challenger 604, Cessna Citation Bravo, Cessna Citation XLS, etc.) over een permanent geïnstalleerde geneeskundige intensive care uitrusting, die naar behoefte door een extra benodigde uitrusting wordt aangevuld. Deze flexibiliteit garandeert te allen tijde een snel en veilig intensive care transport vanaf de Tefé Airport, met korte voorbereidingstijden.

Naast ambulance-jets en turboprop-vliegtuigen voor een ambulancevlucht staan op de Tefé Airport ook geneeskundig uitgeruste ambulancehelikopters gereed. Daardoor kunnen wij directe patiëntenoverbrengingen van kliniek naar kliniek, dus zonder bodemtransport in een ambulance of reddingswagen aanbieden, voorzover de betroffen ziekenhuizen over voldoende landingsmogelijkheden beschikken.

Ambulancevlucht met COVID-19 in Tefe

Onze ambulance vliegtuigen en helikopter kunnen ook patiënten vervoeren die besmet zijn met het coronavirus (COVID-19). Ongeacht of het een ambulancevlucht is naar Tefe of dat een ambulance moet starten op een andere Tefé Airport: Wij zorgen ervoor dat de patiënt veilig zijn bestemming bereikt.

Het gebruik van een modern isolatiesysteem kan de infectie van de medische crew of de begeleidende personen voorkomen: dankzij de onderdruk in het systeem kunnen er geen virussen ontsnappen. De vluchtarts kan zijn patiënt echter behandelen zoals de situatie dat vereist. Strategisch geplaatste poorten maken alle medische behandelingen mogelijk.

Pediatrisch transport in Tefe

Bij pediatrisch transport is bijzonder know-how gevraagd, om voor de kleine patiënten precies díe verpleging te leveren die zij nodig hebben. Om die reden worden bij ziekentransport van kinderen in het vliegtuig vanaf de Tefé Airport alleen hooggespecialiseerde kinderartsen en neonatologen met jarenlange beroepservaring ingezet. Ook de ingezette medische uitrusting voldoet steeds aan de actuele technische stand en wordt door de luchtvaartonderneming voortdurend met de betrouwbaarste en beste apparaten gemoderniseerd. Zo wordt in concrete gevallen steeds de nieuwste transportincubator ingezet, die zich door een bijzonder hoge betrouwbaarheid onderscheidt, en zo in Tefe bijdraagt aan een zo comfortabel mogelijk ziekentransport van uw kind.

Indien de plaats van bestemming van het ziekentransport het gebruik van een reddingshelikopter mogelijk maakt, zetten wij, in nauwe samenwerking met de behandelende artsen, in Tefe een medisch uitgeruste ziekenhelikopter in en maken gebruik van de bij ziekenhuizen aanwezige heliports, om de transportduur zo gering mogelijk te houden.

Verdere ambulancevluchten vanaf Tefe

Naast dringende repatriëringen, intensive care transporten van ernstig zieken en pediatrische transporten in Tefe functioneren wij als betrouwbare medische transportdienstverlener voor spoedeisend orgaan- en bloedtransport. Ook zulke speciale vluchtambulances kunnen wij met slechts weinig voorbereidingstijd vanuit de Tefé Airport realiseren. Om de waardevolle medische vracht zo snel mogelijk naar zijn plaats van bestemming te transporteren, zetten wij ambulance vliegtuigen in, of stellen speciaal uitgeruste reddingshelikopters ter beschikking, die heliports en andere geschikte landingsplaatsen van klinieken kunnen gebruiken. Daardoor minimaliseren wij de duur van het orgaan- of bloedtransport en sparen waardevolle minuten, die werkelijk levens kunnen redden.

Terug naar het overzicht