Lidmaatschappen

Samen krijg je dingen voor elkaar, die voor iemand alleen niet mogelijk zijn. Zeker op het gebied van de medische luchtvaart is het vaak alleen in coördinatie mogelijk mensen in nood snel hulp aan te bieden. In het medische luchtvervoer zijn optimale randvoorwaarden en een goede afstemming tussen alle betrokkenen van essentieel belang. Daarnaast willen ook wij het medische luchtvervoer op alle mogelijke manieren vooruit helpen. Wij zijn er dus ook zeer trots op lid te zijn van verschillende groepen en organisaties die dit doel met ons delen.

Artsen zonder Grenzen

Iedereen heeft recht op professionele medische hulp, ongeacht nationaliteit, ras, religie of politieke voorkeur. Op basis van dit principe verleent Artsen zonder Grenzen bijstand aan slachtoffers van rampen en mensen in crisisgebieden. In 1999 werd de organisatie voor hun humanitaire werk zelfs met de Nobelprijs voor de Vrede onderscheiden. Ook wij staan ervoor mensen zonder vooroordelen over de hele wereld te ondersteunen, zodat iedereen de best mogelijke medische verzorging kan krijgen. Deze waarden volgen wij ook na in onze samenwerking met Artsen zonder Grenzen.

Association of Air Medical Services (AAMS)

Logo - AAMS

De Association of Air Medical Services (AAMS) ondersteunt over de hele wereld het levensreddende werk van ambulancevlucht-centrales. Deze organisatie maakt zich sterk voor maatregelen om veilige en effectieve ambulancevluchten van de hoogste kwaliteit te bevorderen en voor elke patiënt toegankelijk te maken. Om dit te bereiken organiseert de AAMS bijscholingsprogramma’s en veiligheidscursussen en zet ze zich wereldwijd in voor de belangen van ambulancevlucht-centrales. Deze passie voor veiligheid en kwaliteit maakt de Association of Air Medical Services tot een ideale partner van de Ambulancevlucht-Centrale.

National Business Aviation Association (NBAA)

Logo - NBAA

De National Business Aviation Association (NBAA) werd vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. Deze organisatie zet zich in voor de belangen van de General Aviation – dus voor het commerciele gebruik van vliegtuigen, buiten de activiteiten van de commerciële vliegmaatschappijen. Ambulancevluchten maken een belangrijk deel uit van de General Aviation. De inspanningen van de NBAA voor mondiale bevordering van veiligheid, beschikbaarheid en efficiëntie van de General Aviation zorgen dan ook voor directe voordelen. Hiervan profiteren patiënten over de hele wereld die ziekenvervoer via de lucht nodig hebben.

Neem contact met ons op