Coronavirus: repatriëring in een privéjet voor niet-zieken

Leestijd: 1 minuut

De coronavirus-pandemie veroorzaakt een enorme verstoring van het internationale reisverkeer. Plotseling willen niet alleen reizigers die in het buitenland ziek geworden zijn of een ongeluk hebben gehad, zo snel mogelijk naar huis gebracht worden. Ook gezonde toeristen reageren op de wereldwijde noodsituatie en willen zo snel mogelijk naar huis, terug naar de vertrouwde omgeving.

Frau im Privatjet

Als u zich ook in een dergelijke situatie bevindt (bijvoorbeeld in Italië, Spanje of Frankrijk), kunnen wij u helpen. Ook voor gezonde reizigers bieden wij een snelle, veilige en onbureaucratische repatriëring aan. Hiervoor maken we gebruik van privévliegtuigen, die u tal van voordelen bieden.

Snel gereed voor gebruik

Terwijl lijnvluchten worden geannuleerd of volledig zijn volgeboekt vanwege de vele terugreizenden, is een privévliegtuig beschikbaar op de gewenste datum. In de meeste gevallen kunnen wij nog op dezelfde dag een privévliegtuig aanbieden om u terug naar huis te brengen.

Vlucht naar huis nog steeds mogelijk

Ook al zijn de afgelopen dagen tal van grenzen gesloten: de terugreis van niet-geïnfecteerde buitenlandse gasten naar hun thuisland is nog bijna overal mogelijk. Zo kunt u bijna elk land waar u verblijft verlaten en zonder problemen terugkeren naar Nederland - ook vanuit bijzonder getroffen regio's zoals Italië, Spanje of Frankrijk.

Flexibele reisplanning

Veel reizigers zijn gewend om afhankelijk te zijn van de strakke dienstregeling van de luchtvaartmaatschappij. Met een privéjet is dat niet nodig. Wij kunnen de vertrek- en aankomstluchthaven vrij voor u te bepalen. Hierbij houden we ook rekening met kleinere luchthavens, waar een lijnvliegtuig niet kan landen. Uw privéjet brengt u zo dicht mogelijk bij uw bestemming. 

Bombardier Challenger 604

Infectierisico geminimaliseerd

Hoewel er bij lijnvluchten een risico op besmetting door het grote aantal passagiers bestaat, is dit risico op privévluchten extreem laag. Wij organiseren voor u een taxiservice of chauffeursdienst naar het vliegveld, zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Daar checkt u in bij de rustige General Aviation Terminal en gaat vervolgens door de nodige controles. Tijdens de vlucht zijn er geen andere reizigers aan boord - alleen u en de bemanning.

Op deze manier kunt u het contact met andere mensen minimaliseren en blijft het risico op het oplopen van een coronabesmettting extreem laag.

Neem contact met ons op

Wij staan dagelijks 24 uur per dag voor u klaar en organiseren uw terugkeer naar huis. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Neem contact met ons op